Vaijerijärjestelmät

Työskentele tehokkaasti ja ergonomisesti

 

Vaakavaijeri_nesteVaakavaijerijärjestelmät

-Vaakavaijerijärjestelmässä käyttäjällä on turvavaljaat ja hän on kytkeytynyt suojausjärjestelmään tarraimella. Koko katon alueelle on asennettu teräsvaijerijärjestelmä ankkurointipisteitä hyödyntäen.

-Vaakavaijerijärjestelmä noudattaa useimmiten katon ulkoreunan muotoja mahdollistaen liikkumisen koko katon alueella.

-Vaakavaijerijärjestelmäämme on kehitetty ja testattu vaativimpia kansainvälisiä laatustandardeja noudattaen. Se täyttää korkeimmat kansainväliset kriteerit. Järjestelmä voidaan asentaa ulko- tai sisäkattoon tai seiniin.


XSPlatforms -v
linkedpro-wall-system-fall-protection-arrest-multi-lifeline-horizontal-user-friendlyaakavaijerijärjestelmän edut

-XSPlatforms tarjoaa markkinoiden käytännöllisimmän vaakavaijerijärjestelmän: se on käyttäjäystävällinen ja takuuturvalilinen ratkaisu.

-Voit valita kahdesta eri vaakavaijerijärjestelmästä: XSLinked ja LinkedPro. Molemmat järjestelmät mahdollistavat kääntymisen ja kulmien yli kulkemisen ilman, että järjestelmästä täytyy irrottautua. Tämä on mahdollista suunnittelemamme liukusliderin/kelkan ansiosta.

-Ainutlaatuista järjestelmässämme on, että XSLinkedPro mahdollistaa jopa kuuden (6) käyttäjän samanaikaisen työskentelyn, ilman että heidän täytyy irrottautua järjestelmästä ohittaessaan toista henkilöä.

XSLINKED

– Huippulaatuiset vaakavaijerijärjestelmät kattoon, seinille ja yläkattoon

LINKEDPRO

– Käyttäjäystävällisin järjestelmä usealle käyttäjälle

– Tarjoamamme ratkaisu helpottaa huomattavasti katoilla tehtäviä huoltotöitä. Tavoitteemme on tehdä katolla työskentelystä yhtä helppoa ja turvallista kun maan tasalla. Tilanteita, jossa käyttäjät joutuvat irrottautumaan turvajärjestelmästä esimerkiksi ohittaakseen toisensa, ei saa syntyä. Siksi olemme suunnitelleet järjestelmän, joka mahdollistaa usean käyttäjän samanaikaisen korkealla työskentelyn.

Ohittaminen irrottautumatta

LINKEDPRO rakentuu kahdesta tai jopa kolmesta vaijerista, johon työntekijät ovat kytkeytyneet. Liikkuminen ja siirtyminen paikasta toiseen ilman irrottautumista on helppoa – ja turvallista. Siksi järjestelmämme on markkinoiden käytännöllisin ja käyttäjiensä arvostama. Työskentely  katolla on vaivatonta ja turhia vaaratilanteita ei pääse syntymään.

Käytännöllisin järjestelmä:  Ainoana useammasta vaijerista koostuvana järjestelmänä LinkedPro tuo käyttäjilleen turvaa ja etuja, joita ei muista järjestelmistä löydy. Yhden linjan estäessä putoamisen, voidaan muita linjoja hyödyntää tarvittaessa pelastustoimenpiteissä. Koska linjoja on useita, on katon eri osiin mahdollista luoda yksilöllisiä reittejä. Kytkeytyminen järjestelmään on mahdollista tehdä aina täysin turvallisella alueella, ilman putoamisriskiä. LinkedPro –vaakavaijerijäejstelmä voidaan asentaa ulko- tai sisäkattoon tai seinään.

XSSlLIDER (liukuslider/kelkka)

xslider-Erittäin helppokäyttöinen liukuslider/kelkka. Kytkeytyminen järjestelmään on mahdollista yhdellä kädellä. Kelkka liukuu vaivattomasti vaijeria pitkin ja sen avulla on helppo kääntyä ja ylittää kulmat. Jos samalla linjalla (vaijerissa) työskentelevät henkilöt joutuvat ohittamaan toisensa usein, suosittelemme LINKEDPRO-järjestelmää.

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Vastaamme sinulle yhden työpäivän kuluessa.

Yhteydenotto